Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Ювелірний Дім ZARINA привітав 30 найуспішніших підприємниць України за версією НВ.

Нещодавно у Києві відбувся особливий захід, організований популярним медіа-ресурсом "Новое Время" — урочиста церемонія нагородження 30 найуспішніших українок, які досягли вражаючих результатів у бізнесі. Журі у складі 65 запрошених експертів відібрало 30 підприємниць і СЕО компаній, котрі, на їхню думку, є №1 у своїй справі — володіють або керують успішним бізнесом, лідером у своїй галузі.

 

Партнером цього заходу став Ювелірний Дім ZARINA. Під час вечору гості могли ознайомитись з новими колекціями бренду у спеціальному корнері. Також серед всіх присутніх було розіграно коштовний браслет з нової колекції ZAцілую by ZARINA.

 

“Жіноче лідерство — у нашому ДНК, ми — дуже жіночий, сімейний бізнес, саме тому ми є партнерами такого важливого заходу, що підкреслює роль жінки у житті й бізнесі, привертає увагу громадськості до тих, хто змінює Україну на краще, на тих, хто розвиває її, на тих, хто досягає результату. Номінантки НВ — це приклад для наслідування і історії успіху і натхнення, вони показують іншим, що все можливо,” — поділилася своїми враженнями Заріна Нетовкіна, Амбасадорка Ювелірного Дому ZARINA. — “Ті ювелірні шедеври, котрі ми створюємо, мають сенс лише тоді, коли їх вдягає жінка. Для нас вона — найбільша цінність.”

Подробиці на сайті Новое Время 

 

Ювелірний Дім ZARINA увійшов до топ-20 найдорожчих брендів

Ювелірний Дім ZARINA привітав 30 найуспішніших підприємниць України за версією НВ.801
Попередня Наступна
Знижка 5% при оплаті картою на сайті!

Залиште Ваш номер телефону і наш менеджер з Вами зв'яжеться

Увійдіть в особистий кабінет, щоб додати товар до списку побажань.