Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Ювелірні колекції ZARINA на fashion бранчі для інфлюенсерок.

Зовсім нещодавно в ресторані Villa Riviera відбувся третій fashion-brunch стилістки і популярної fashion-блогерки Тіни Сизонової. Тіна розповіла гостям про стилі Resort 2021 і поділилася цінними лайфхаками з підбору ідеального гардероба для відпустки. Також разом з гостями Тіна Сизонова обговорила тематику контенту у відпустці, як його планувати, складати розкадрування і де знаходити натхнення.

 

Під час бранчу свої колекції презентував Ювелірний Дім ZARINA. Бренд-Амбасадорка Заріна Нетовкіна завітала на бранч не тільки як гостя, а й як спікерка. Заріна порадила гостям, який ювелірний гардероб краще підібрати під аутфіти для відпустки, і презентувала нові яскраві й вишукані колекції бренду.

 

Смачні закуски і страви з морепродуктів і прохолодніх напоїв та вина створили чудовий настрій, надихаючи гостей на жваву дискусію і приємне спілкування. ZARINA — завжди у гарній компанії!

 

Більше інформації та фото у матеріалі від Maincream

 

Синій і зелений: ZARINA презентує актуальний тренд ювелірного сезону

Ювелірні колекції ZARINA на fashion бранчі для інфлюенсерок.134
Ювелірні колекції ZARINA на fashion бранчі для інфлюенсерок. -  1 Ювелірні колекції ZARINA на fashion бранчі для інфлюенсерок. -  2 Ювелірні колекції ZARINA на fashion бранчі для інфлюенсерок. -  3 Ювелірні колекції ZARINA на fashion бранчі для інфлюенсерок. -  4 Ювелірні колекції ZARINA на fashion бранчі для інфлюенсерок. -  5
Попередня Наступна
Знижка 5% при оплаті картою на сайті!

Залиште Ваш номер телефону і наш менеджер з Вами зв'яжеться

Увійдіть в особистий кабінет, щоб додати товар до списку побажань.