Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Ювелірний Дім ZARINA x Фонд «Енергетична Дія для України»

Є миті, які проходять повз, немов тіні.

Є ті, що осідають в пам’яті, немов попіл навколо багаття.

Але мить, яку наповнили світлом своєї турботи — варта їх усіх.

 

Цей Новий рік – новий у багатьох сенсах. Нові мрії, нові бажання та нові ми. Що залишилось від нас минулих? Прозора чесність. Наодинці з власними думками, рішеннями та надіями, ми стали відвертішими та небайдужими до життя. Навколо більше немає факторів, що відвертають увагу — яскравих вогників чи вітрин. Але є ми. Є світло нашого піклування один про одного. Наші серця не загасити. 

Напередодні свят Ювелірний Дім ZARINA представляє святкові оновлення колекцій Fresky та Glacier, та запускає ініціативу «Підсвічуй цінність» у колаборації з благодійним фондом Energy Act for Ukraine Foundation.

Колекція Fresky — це ювелірна ода символізму. Сяяти у темряві, сяяти навіть коли в тобі, здавалося б, не лишилося світла — чорні діаманти в прикрасах цієї колекції розповідають близьку кожному українському серцю історію. 

Різнобарвна Glacier - чесна та смілива колекція. Не втрачати віру в життя, не руйнувати віру у майбутнє. Дозволити кольорам навколо грати. Glacier - це симфонія відтінків мультисапфірів та міксу рожевого та білого золота. Яскрава та відверта історія про любов до життя та готовність боротися за свої цінності попри все.

10% коштів, отриманих від продажів у період з 23.12.2022 по 23.01.2023, Ювелірний Дім ZARINA передасть до Energy Act for Ukraine Foundation з метою обладнання шкіл та лікарень України спеціальними сонячними електростанціями з системами накопичення енергії.

Ми живемо в часи темряви навколо. Та на її фоні наше внутрішнє світло яскраве, як ніколи. Саме зараз важливо цінувати, вітати, дарувати та кохати. Бо це — наше вічне світло. Сьогодні це — наша незаперечна цінність.

Це — найтемніший Новий рік.
Це — найсвітліший Новий рік.

ZARINA. Підсвічуй цінність

Ювелірний Дім ZARINA x Фонд «Енергетична Дія для України»765
Предыдущий Следующая
Скидка 5% при оплате картой на сайте!

Оставьте номер телефона и наш менеджер с Вами свяжется

Войдите в личный кабинет, чтобы добавить товар в список пожеланий.