Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Колаборація з Main people

Колаборація з яскравими партнерами зазвичай народжує цікаві проєкти. Саме тому Ювелірний Дім ZARINA завжди з радістю співпрацює з групою компаній MAIN PEOPLE. 

 

Нещодавно ювелірні прикраси від ZARINA були представлені у фотосесії для обкладинки журналу MAIN PEOPLE KIDS — популярного глянцевого журналу для дітей та підлітків. Юні моделі позували у стильному, трендовому одязі від преміального бренду John Richmond, до якого стилісти Ювелірного Дому підібрали прикраси з оригінальної колекції TRUSHNA by ZARINA. Поєднання двох брендів-трендсеттерів створило яскраві, сміливі образи для наймолодших модників. 

 

Це вже не вперше, коли партнери разом створюють фешн-проєкти для дітей та підлітків. У червні цього року у головному київському бутику ZARINA відбулася закрита ювелірна вечірка модельної школи Main People School, до якої долучились Ювелірний Дім та бренд John Richmond. Сподіваємось, що колаборацію буде продовжено, адже формувати гарний смак і виховувати відчуття прекрасного у молоді — це важлива місія для потужних фешн-брендів. 

 

Колекція TRUSHNA на сайті ZARINA.UA

Колаборація з Main people543
Колаборація з Main people -  1 Колаборація з Main people -  2 Колаборація з Main people -  3 Колаборація з Main people -  4 Колаборація з Main people -  5 Колаборація з Main people -  6 Колаборація з Main people -  7 Колаборація з Main people -  8 Колаборація з Main people -  9 Колаборація з Main people -  10 Колаборація з Main people -  11 Колаборація з Main people -  12 Колаборація з Main people -  13 Колаборація з Main people -  14
Предыдущий Следующая
Скидка 5% при оплате картой на сайте!

Оставьте номер телефона и наш менеджер с Вами свяжется

Войдите в личный кабинет, чтобы добавить товар в список пожеланий.