Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Команда Ювелірного Дому ZARINA відвідала виставку Vicenzaoro

У вересні в італійському місті Віченца відбулася щорічна ювелірна виставка Vicenzaoro. Команда Ювелірного Дому ZARINA з великим задоволенням занурилася у творчу атмосферу, дізналася нові ювелірні тренди та інновації. Для нас це була перша, з початку повномасштабного вторгнення, можливість повернутися в активне професійне життя. Тримати руку на пульсі ювелірних трендів, спілкуватися з колегами, ділитися досвідом — це надихатиме нас протягом багатьох місяців на створення нових ювелірних колекцій та емоцій. 

Vicenzaoro - це важлива щорічна ювелірна подія. Найвідоміші бренди та трендсеттери представляють свої колекції, проводяться безліч лекцій та воркшопів. Ми привезли цікаву інформацію про останні ювелірні тренди, якою з задоволенням поділимося з вами нижче. Окремо хочеться відзначити задоволення від зустрічей з колегами з України. Бачити знайомі обличчя у професійному оточенні — це розділяти впевненість у стабільному розвитку економіки в майбутньому, вірити у неминучу перемогу та разом працювати над відновленням України.

Ми також отримали можливість поспілкуватися з нашими європейськими партнерами та друзями, зокрема, відвідали компанію Fabergé та побачили на власні очі відоме ювелірне яйце вартістю понад 2 млн доларів, виготовлене в колаборації з творцями серіалу "Гра престолів".

Що нового?


 

Знання — найцінніше, що можна отримати на такого роду заходах. Так, в рамках Vicenzaoro ми мали змогу ознайомитися з останніми європейськими ювелірними трендами. І коротко розкажемо вам про них.

 

Тренд # 1. Gender fluid - гендерно нейтральні прикраси


 Насправді, це віяння у моді складно назвати новим, адже воно посіло своє місце вже понад три роки тому. Тому, варто відзначити, що гендерно-нейтральні прикраси продовжують завойовувати серця прихильників та зміцнювати позиції. Це — прикраси, дизайн та конструкція яких є універсальними для будь-якої статі: геометричні, лаконічні прикраси, індустріальні форми, ланцюги.
ZARINA у тренді: колекція SPHERA

 

Тренд # 2. Artefacts - прикраси з яскраво вираженими територіальними або історичними зв’язками.


 У кожній культурі існують свої ювелірні традиції. Найчастіше вони засновані на певних подіях чи віруваннях, відбивають звичаї чи історичні етапи. Це — масивні, фактурні прикраси, з яскраво вираженими етнічними або культурними нотами.
ZARINA у тренді: ЗІРКА, KORALI, VINTAGE

 

Тренд # 3. INNOVATION - технологічні прикраси з футуристичними нотами.


 Прикраси, інноваційні не лише за дизайном, а і за технологіями: трансформери, нові техніки, незвичні поєднання текстур. Прикраси, що ніби потрапили до нас із майбутнього.
ZARINA у тренді: ЗЕН

Звісно, це не всі тренди. Дуже багато уваги дизайнери приділяють яскравим, виразним прикрасам. Ювелірним виробам, що допомагають підкреслити особистість, не просто говорити, а кричати про себе.

Ми давно обрали для себе шлях новаторів у ювелірному мистецтві. Тому завжди уважно стежимо за європейськими тенденціями. Та незмінним назавжди лишається головне — те, як прикраси дозволяють вам розкрити себе та свою цінність.

Життя триває І як би не хотілося нашим ворогам зробити позбавити нас бажання боротися за майбутнє, ми ніколи не зламаємося та будемо продовжувати працювати, відновлюючи економіку країни та приносячи такий необхідний позитив нашим клієнтам.

Команда Ювелірного Дому ZARINA відвідала виставку Vicenzaoro978
Предыдущий Следующая
Скидка 5% при оплате картой на сайте!

Оставьте номер телефона и наш менеджер с Вами свяжется

Войдите в личный кабинет, чтобы добавить товар в список пожеланий.