Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Осінь у стилі ZARINA

У вересні 2022 Ювелірний Дім ZARINA святкує свій 24 день народження. Перший український діамантовий бренд народився із зернятка безумовної, безкрайньої любові та поваги до жінки. І саме вона посідає центральну позицію у філософії бренду, його місії та цінностях. Ми мріємо допомогти кожній жінці відчути та розкрити свою цінність. І доречно підібрані прикраси, які відбивають саме твої емоції, розкриваючи індивідуальність, характер та настрій, стають у пригоді нам у цьому.

Як не існує універсального рецепта щастя, так і не може бути в природі єдиної ювелірної прикраси, яка відповідала б бажанням кожної жінки. Тому кожен з п’яти саббрендів ZARINA покликаний розкрити різні жіночі характери, уподобанням та цінності. Ми знаємо, що кожна знайде свою стихію у ZARINA. Обирай саббренд, близьких тобі за духом, чи міксуй декілька, змінюючи образ за бажанням чи настроєм.

Лук #1: JEWEL

Осінь — час ZARINA Jewel. Саме цієї пори ми святкуємо день народження Ювелірного Дому ZARINA. Тому осінь з нами завжди особлива, адже в ній панує велична атмосфера Jewel. Відчуй її з нами.

Ти знаєш ціну своєму часу. До твого простору потрапляють лише ті, хто вартий цього. Ти цінуєш себе та любиш — у цьому таємниця твоєї сили та впевненості. Прикраси та одяг мають підкреслювати твій статус, тож наші стилісти підготували для тебе стриманий, але ефектний лук у стилі ZARINA Jewel. До фіолетових штанів та сорочки ми обрали для тебе прикраси з коштовним камінням у білому золоті: каблучка з діамантами з колекції PRIVE, сережки та кольє з діамантами з культової колекції ZIRKA та каблучка з сапфіром та діамантами з колекції Кольори Кохання. Сильний образ для сильної тебе, готової долати всі перешкоди на шляху до вершин.

Каблучка

Сережки

Кольє

Каблучка

Лук #2: CREATIVE

Творчі вечори, виставки сучасного мистецтва та фестивалі — творчість має наповнювати кожну мить твого яскравого життя.Ти, як ніхто, вмієш бачити незвичне у звичному. Твої бажання мають бути здійснені, адже кожне з них — це шедевр! Та не менш яскравими та творчими можуть бути ювелірні образи, які ти обираєш для себе. Стилісти ZARINA створили лук для творчих та неспинних у кольорі саббренду Creative. Джинсовий одяг у класичному синьому кольорі доповнюємо прикрасами у білому металі з колекцій саббренду ZARINA Creative. Ми обрали каф-трансформер у білому золоті із колекції SPHERA, каблучку Біанкі у сріблі з колекції TRUSHNA, сережки Айгерім SPHERA зі срібла та каблучку Агата з колекції TRUSHNA. Лук, що посилить кожен твій творчий порив та підкреслить твою креативність.

Каф

Каблучка

Сережки

Каблучка

Лук #3: FINE

Ти — цінність. Ти подолала надскладний шлях для того, аби досягти усіх бажаних вершин. Зараз — час лише для тебе та для насолоди життям. Образ у стилі ZARINA Fine — особливий. Це образ жінки, яка насолоджується своїми перемогами, отримує задоволення від життя та наповнює його прекрасним. До шовкової темно-синьої сукні та светра стилісти ZARINA обрали прикраси саббренду ZARINA Fine: каблучку та кольє з коньячними діамантами у білому золоті з колекції FRESKY та кольє з діамантами у білому золоті GRACE. Коли всі вершини підкорено, час святкувати свої перемоги!

Каблучка

Сережки

Кольє

Лук #4: STORY

Романтика — твоя стихія. Ти віриш у справжнє кохання, обожнюєш прогулянки під зоряним небом та віриш у дива. Твоє життя сповнене історій, кожна з яких — твій коштовний діамант, який ти бережеш та цінуєш. Створений нами лук бездоганно пасуватиме тобі як на побаченні, так і на прогулянці осіннім парком. Адже у ньому підкреслено романтику та тендітність твоєї натури: доповни довгу зелену спідницю та светр ювелірними прикрасами ZARINA Story у жовтому металі, щоб створити сповнений ніжності та кохання образ. Ми підібрали для тебе такі прикраси: сережки з колекції ONE LOVE з діамантами у золоті, срібну каблучку з фіанітами та кольє з колекції VINTAGE. Образ, який немов зійшов зі сторінки улюбленої збірки віршів — готовий.

Сережки

Каблучка

Кольє

Лук #5: YOU

Твій настрій — мов грайлива бульбашка в келиху з напоєм. Ти змінюєшся, шукаєш, мрієш, експериментуєш. Кожне твоє нове “я” розкриває в тобі щось нове, цікаве та цінне. Відчуваєш, як стихія ZARINA You відгукується в тобі? Тоді обирай наш біло-рожевий образ та доповнюй його прикрасами з колекцій саббренду ZARINA You: срібним кольє з барочною перлиною WE WILL SEA, золотими сережками та каблучкою з фіанітами з колекції LIKE A GIRL.

Кольє

Сережки

Каблучка

Осінь тільки починається — попереду ще безліч незабутніх вечорів та зустрічей. Обирай свій лук у стилі ZARINA, насолоджуйся цим вереснем та собою у ньому і цінуй свою індивідуальність попри все!

Осінь у стилі ZARINA582
Предыдущий Следующая
Скидка 5% при оплате картой на сайте!

Оставьте номер телефона и наш менеджер с Вами свяжется

Войдите в личный кабинет, чтобы добавить товар в список пожеланий.