Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Редакція L'Officiel мандрує всесвітом «Аліси в Країні Чудес» у пошуку ідеальних новорічних подарунків

Ми зібрали найбажаніші подарунки цього святкового сезону – від ювелірних прикрас до домашнього декору

Цього року нам, як ніколи раніше, хочеться потрапити у казку. Від не завжди втішної реальності цього новорічного сезону нам хочеться потрапити в магічний світ, у якому завжди перемагає добро. Вибір редакції L'Officiel пав на фентезі-повість Льюїса Керрола «Аліса в Країні Чудес», аби вкотре нагадати, що пізнавати світ, мріяти та фантазувати ніколи не буває пізно. Казка надихнула нас зібрати найбажаніші подарунки на прийдешні свята, які ми мріємо знайти під ялинкою. Тож у нашій добірці ви знайдете цікаві та актуальні ідеї для новорічних презентів для близьких і, звісно, для себе. Якщо Алісі знадобився ключик, для того щоб потрапити у світ магії, то ми зможемо зробити це власноруч!

ПРИКРАСИ ВІД ЮВЕЛІРНОГО ДОМУ ZARINA

Цьогоріч подарунки мають особливе значення, адже вони змушують темряву відступати бодай на мить. Сповнити свята світлом та коштовним сяйвом, а серце — надією та теплом ми прагнемо разом з прикрасами від Ювелірного Дому ZARINA.

На відміну від злої королеви з казки «Аліса в Країні Чудес», дизайнери ZARINA не хочуть зіпсувати свято незручними моментами. Каблучка-слайдер з рядочком діамантів у білому золоті з колекції LOVE & JOY від Ювелірного Дому ZARINA регулюється за розміром — справжня знахідка, щоб не розсекретити сюрприз запитанням про розмір прикраси.

Справжні прикраси змушують очі сяяти. Сережка-кафф з фіанітами у білому золоті з колекції SPARKLING EYES від Ювелірного Дому ZARINA — стильний та актуальний аксесуар, маленька таємниця сяйва її очей, яку захочеться зберегти.

Найкращою обгорткою для подарунків, на думку дизайнерів Ювелірного Дому ZARINA, є ваші почуття та турбота. Подарунок, сповнений емоцій та ніжності, — кольє ЗЕН з діамантами, викладеними у формі серця в білому золоті. Про турботу говорить і комбінація оніксу та діамантів в елегантному браслеті з культової колекції ЗІРКА, який немов втілює у собі казкове зимове зоряне небо та переносить у казку.

Кожен з нас — світло в серці близької людини. І нагадати про це можна сережками з сяючими фіанітами у сріблі ЗАсяй  від Ювелірного Дому ZARINA. Детальніше в публікації на сайті L'Officiel

Редакція L'Officiel мандрує всесвітом «Аліси в Країні Чудес» у пошуку ідеальних новорічних подарунків357
Предыдущий Следующая
Скидка 5% при оплате картой на сайте!

Оставьте номер телефона и наш менеджер с Вами свяжется

Войдите в личный кабинет, чтобы добавить товар в список пожеланий.