Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Золота осінь у стилі ZARINA

Золота українська осінь панує навколо — сяюча та затишна. Восени так хочеться бути поруч з рідними людьми, ловити промені сонця та запасатися позитивними, теплими спогадами перед зимою. Стилісти Ювелірного Дому ZARINA створили для вас образи, в яких ви почуватиметесь по-особливому затишно та комфортно цієї осені. Кожен образ доповнено прикрасами з колекції Vintage, щоб підкреслити затишок пори та надати коштовного сяйва вашим золотим прогулянкам осінніми вулицями міста.

Look 1: Morning fog

 

Перші вранішні промені сонця. Вони руйнують темряву, приносять надію на новий щасливий день. Цей теплий відтінок пробивається крізь молочний туман, що заповнює все навколо. На створення цього луку нас надихнула краса осіннього ранку. Ми пропонуємо тобі поєднати смугасту сорочку у теплих відтінках з білими штанами та світлим взуттям. Доповни образ каблучкою та сережками із покриттям жовтим родієм — це надасть образу теплих та сяючих акцентів.

Каблучка - https://zarina.ua/kol-co-serebrjanoe-zarina-zheltyj-rodij-47075
Сережки - https://zarina.ua/ser-gi-serebrjanye-zarina-zheltyj-rodij-46578

Look 2: First frost

Не варто боятися зими та морозів. Відчуй, як перша прохолода наповнює тебе свіжістю та легкістю. Нас надихнуло це особливе відчуття на створення цього чорно-білого образу. Додай до білої кофтини чорну атласну спідницю та доповни образ черевиками на високій підошві та сумочкою. Заверши лук срібними прикрасами з покриттям із  білого родію: каблучкою з фіанітами та сережками з перлами бароко.

Каблучка - https://zarina.ua/kabulchka-daphne-bilij-rodij

Сережки - https://zarina.ua/serezhki-dale-z-perlami-bilij-rodij

 

Look 3: Cozy stroll

Чи можна собі уявити більш комфортний варіант для прогулянки осінніми вулицями, ніж джинси та светр? Це справжня класика осіннього затишку. І доповнити її ми пропонуємо нашими прикрасами у сріблі: каблучкою зі штучними рубінами та сережками з фіанітами. Жодних зайвих акцентів, в центрі уваги — твій комфорт та ця чарівна пора року.

Каблучка - https://zarina.ua/kabluchka-amy-z-shtuchnimi-rubinami-bilij-rodij
Сережки - https://zarina.ua/serezhki-sribni-3s155-0244

Look 4: Pumpkin latte

Ми знаємо, ти теж чекаєш на його появу в улюбленій кав’ярні. Аромат гарбузового лате неможливо сплутати з іншим. Він ніби зігріває твоє серденько, обіймає та закутує у теплу вовняну ковдру. Лук, натхненний любов’ю до головного напою осені: підкресли ніжність атласної спідниці теплим светром — це трендове поєднання сезону. Та доповни лук атмосферними прикрасами від ZARINA - каблучкою з периною та фіанітами, сережками з перламутром та кольє з перлами, штучними рубінами та фіанітами.


Каблучка - https://zarina.ua/kabluchka-vesnjana-nizhnist

Сережки - https://zarina.ua/serezhki-z-perlamutrom-zhovtij-rodij

Кольє - https://zarina.ua/kol-e-z-perlami-ta-fianitami



Look 5: Black cat

Загадкова та містична. Вважати що чорна кицька приносить невдачу може лише той, хто не зміг приборкати цю вільну та свободолюбиву істоту. Той же, хто зміг приборкати її норов, знає скільки тепла та любові вона дарує. Створи total black look та доповни його срібними прикрасами із позолотою 750 каратів. Стилісти ZARINA радять зупинити свій вибір на сережках та каблучках з фіанітами. Теплий колір металу та сяючі камінці підкреслять загальну стриманість образу та при цьому нададуть йому затишку та тепла. 

Сережки - https://zarina.ua/serezhki-sribni-3s155-0231

Каблучка - https://zarina.ua/kabluchka-zhasmin-z-fianitami

Каблучка - https://zarina.ua/kabluchka-bella-z-fianitami-zhovtij-rodij

 

Золота осінь у стилі ZARINA708
Предыдущий Следующая
Скидка 5% при оплате картой на сайте!

Оставьте номер телефона и наш менеджер с Вами свяжется

Войдите в личный кабинет, чтобы добавить товар в список пожеланий.