Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Бренд-амбасадорка Ювелірного Дому ZARINA виступила на жіночому форумі Best Version.

Нещодавно відбулась виїзна конференція для жінок Best Version Forum. Запрошені спікери та спікерки розповіли гостям форуму свої особисті історії і поділились досвідом з різних сфер життя і бізнесу. В якості спікерки організатори запросили Заріну Нетовкіну, Амбасадорку Ювелірного Дому ZARINA, котра розповіла про історію компанії, що нараховує майже стільки років, скільки має сама Заріна, і носить її ім’я, а також — про ті виклики і цікаві задачі, з якими їй доводиться мати справу в якості Амбасадорки.
 
Заріна згадала про те, як ще малою дівчинкою допомагала матусі, засновниці Ювелірного Дома, працювати на виставках і розповсюджувати буклети бренда серед гостей. Це була її перша справжня робота.
 
Зараз дівчині доводиться активно працювати над створенням оновленого іміджу бренду ZARINA і його достойною презентацією для аудиторії. Заріна розповіла своїм слухачкам про тих натхненних жінок, котрі стоять за брендом ZARINA — це надзвичайно важливо, бо професійна, позитивно заряджена і натхненна команда — запорука успіху.
 
Заріна Нетовкіна поділилася спогадами про цікаві, непрості і навіть кумедні ситуації, котрі траплялись із нею під час зйомок, подорожей і презентацій. Виступ був інформативним, насиченим і емоційним, не залишивши нікого з гостей байдужем. Браво, Заріна, уперед, до нових вершин!
 
Бренд-амбасадорка Ювелірного Дому ZARINA виступила на жіночому форумі Best Version.705
Бренд-амбасадорка Ювелірного Дому ZARINA виступила на жіночому форумі Best Version. -  1 Бренд-амбасадорка Ювелірного Дому ZARINA виступила на жіночому форумі Best Version. -  2 Бренд-амбасадорка Ювелірного Дому ZARINA виступила на жіночому форумі Best Version. -  3 Бренд-амбасадорка Ювелірного Дому ZARINA виступила на жіночому форумі Best Version. -  4 Бренд-амбасадорка Ювелірного Дому ZARINA виступила на жіночому форумі Best Version. -  5 Бренд-амбасадорка Ювелірного Дому ZARINA виступила на жіночому форумі Best Version. -  6 Бренд-амбасадорка Ювелірного Дому ZARINA виступила на жіночому форумі Best Version. -  7 Бренд-амбасадорка Ювелірного Дому ZARINA виступила на жіночому форумі Best Version. -  8 Бренд-амбасадорка Ювелірного Дому ZARINA виступила на жіночому форумі Best Version. -  9 Бренд-амбасадорка Ювелірного Дому ZARINA виступила на жіночому форумі Best Version. -  10 Бренд-амбасадорка Ювелірного Дому ZARINA виступила на жіночому форумі Best Version. -  11
Попередня Наступна
Знижка 5% при оплаті картою на сайті!

Залиште Ваш номер телефону і наш менеджер з Вами зв'яжеться

Увійдіть в особистий кабінет, щоб додати товар до списку побажань.