Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Ювелірний Дім ZARINA та INDUSTRY DESIGN HUB запустили креативний соціальний проєкт “Діти — дітям”.

Проєкт INDUSTRY DESIGN HUB, реалізований за підтримки ГО Ділові Українські Жінки та Ювелірного Дому ZARINA — конкурс молодих дизайнерів ювелірних прикрас, у котрому взяли участь учні Люботинської спеціалізованої мистецької школи-інтернат «Дивосвіт», а також юні харків’яни та мешканці Харківської області.

Учасники й учасниці конкурсу створили власні ескізи ювелірних прикрас. З більш ніж 120 робіт авторитетне журі відібрало 16 найкращих робіт, і тепер настала черга клієнтів і поціновувачів ZARINA обирати своїх переможців. Всі бажаючі можуть замовити прикраси, що сподобались їм найбільше. Кожне замовлення буде зараховане як голос за конкурсанта. 

Всі автори та авторки ескізів отримають відсоток від продажу цих ювелірних виробів. Ці кошти будуть витрачені на подальше навчання. Більше замовлень — більше коштів на рахунках юних талантів, і більше можливостей зробити кар’єру у обраній галузі.

Трьох переможців конкурсу буде оголошено 1 липня 2021 року. Кожен з них отримає спеціальний приз від Ювелірного Дому ZARINA та INDUSTRY DESIGN HUB.

Обрати своїх переможців і замовити унікальні прикраси, створені за їхніми ескізами, можна тут.

Ювелірний Дім ZARINA та INDUSTRY DESIGN HUB запустили  креативний соціальний проєкт “Діти — дітям”.862
Попередня Наступна
Знижка 5% при оплаті картою на сайті!

Залиште Ваш номер телефону і наш менеджер з Вами зв'яжеться

Увійдіть в особистий кабінет, щоб додати товар до списку побажань.