Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Заріна Нетовкіна про ювелірні технології, трендові прикраси, натхнення та “Династію”

Ювелірні прикраси — один із найпопулярніших подарунків до новорічних свят. Про це красномовно свідчить розділ із пропозиціями подарунків на сайті Amazon. А ще про високий попит саме на зимові свята говорять бренди ювелірних виробів. З року в рік прикраси стають все більш технологічними, впроваджуються нові види обробки каміння та металів, а самі бренди все частіше обирають онлайн-ринок. А ще, ювелірні бренди думають про багатофункціональність прикрас, екологічність та, як це не дивно, сталий розвиток — принаймні ці теми були головними на нещодавній церемонії нагородження кращих світових ювелірів JNA Awards. 

 

Про те, які тренди наразі в ювелірній справі, які прикраси є на піку популярності, та чому жінки не мають соромитися купувати собі прикраси самостійно bit.ua поговорив із Заріною Нетовкіною, середньою донькою засновниці ювелірного бренду, названого іменем Заріни

 

Про роль у бренді ZARINA

Я скоріше проєкт-менеджер, оскільки є багато сфер, в яких я задіяна: це і інтернет-магазин, соцмережі, і створення колекції, і позиціонування бренду. У мене є амбіції створювати свої колекції. Наразі мені найцікавіше займатися позиціонуванням бренду. 

 

Про жінок, які купують собі прикраси

80 відсотків наших клієнтів —  жінки. У нас є одна клієнтка, яка приходила і говорила: “Шкода, що я сама собі купую прикраси”. Вона соромилась того, що вона сама собі купує прикраси, а не чоловік. Але прикраси просто дають нам відчуття, відзначають якісь наші знакові моменти. Я вважаю, що це круто, що вони себе бавлять, хочуть собі подарувати ювелірний виріб. Ми заохочуємо жінок купувати собі прикраси самостійно. 

Але чоловіки теж приходять вибрати подарунок для жінки. У більшості випадків останнє слово всеодно за жінкою.

 

Про тренди в прикрасах

Зараз в тренді асиметрія і прикраси-трансформери. Тому у нас в колекціях, особливо молодіжних, багато сережок, які можна носити по одній, або одну вдягнути, а з іншої зробити брошку. А  коли мода на моноприкраси пройде —  одягати їх парою. Браслети-трансформери, це теж зараз тренд: всі хочуть прикраси, які можна змінювати під образ.

Надзвичайно актуальні ланцюжки, різні, як із 90-х років. Вони присутні всюди: в каблучках, в сережках. Ще дуже популярні прикраси з веселкою. Можливо, тому що в нас був складний рік і хочеться чогось веселого та різнокольорового.

 

Про технології в ювелірних прикрасах

Часто технології, які використовувались раніше виключно для діамантів, зараз перенесені на срібло. Ми намагаємось зробити так, щоб навіть наші срібні доступні по ціні прикраси не поступались якістю дорогим ювелірним виробам. Наприклад, є така технологія, яка називається “тенісний браслет”, який має двох-, а іноді навіть трьохфазний захист від відкриття застібки. Це дозволяє людині не хвилюватись, що браслет розстібнеться та загубиться. Маленька деталь, яка дає відчуття люксовості і високої якості виробу. 

Продовження читайте на Bit.ua

 

Заріна Нетовкіна про ювелірні технології, трендові прикраси, натхнення та “Династію”325
Предыдущий Следующая
Скидка 5% при оплате картой на сайте!

Оставьте номер телефона и наш менеджер с Вами свяжется

Войдите в личный кабинет, чтобы добавить товар в список пожеланий.