Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Цінність говорити "Дякую" — відеопроєкт з Vogue.ua

“Дякую”. Як часто ми говоримо це слово, таке просте і водночас таке потужне? Кому і за що ми найбільше вдячні у своєму житті? Чи варто допомагати і творити добрі справи? І, врешті решт, чи може просте “спасибі” щось змінити?




Відверті, щирі і дуже позитивні відповіді на ці та інші запитання від відомих та видатних українців дивіться у серії відеоінтерв’ю з героями нового відеопроєкту “Цінність говорити Дякую”, котрий відомий фешн-портал Vogue.ua спільно з Ювелірним Домом ZARINA запустив до Дня Святого Миколая.




Зіркові герої проєкту — власниця Ювелірного Дому ZARINA Наталія Нетовкіна, а також — її доньки, амбасадорка бренду ZARINA Заріна Нетовкіна і власниця ювелірного бренду NATKINA Мартіна Нетовкіна, “тренерка щастя” програми Upgrade Алла Кліменко, відомий український шеф-повар і суддя “МайстерШеф Україна” Володимир Ярославський, популярний співак і актор Сергій Бабкін, телеведуча Дар’я Трегубова, а також — відома блогерка, організаторка фестивалю “Мамаслет” Аревік Арзуманова.








Мета проєкту — нагадати кожному, що нам завжди є за що подякувати, а також про те, що здатність і можливість говорити “Дякую” — велика цінність, і про це не варто забувати. 

Відеопроєкт “Цінність говорити Дякую” реалізовано за підтримки сім’ї ZARINA.

Всі ювелірні прикраси на героях — з колекцій Ювелірного Дому ZARINA.

 

Прикраси та колекції Ювелірного Дому ZARINA

Цінність говорити "Дякую" — відеопроєкт з Vogue.ua 990
Предыдущий Следующая
Скидка 5% при оплате картой на сайте!

Оставьте номер телефона и наш менеджер с Вами свяжется

Войдите в личный кабинет, чтобы добавить товар в список пожеланий.