Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

ERA BAND - вікно можливостей для українських підлітків від Ювелірного Дому ZARINA

ERA BAND —  соціальний проєкт, народжений з турботи про українську молодь та віри у сильне майбутнє України. На сьогодні він є одним із ключових у сфері соціальної відповідальності Ювелірного Дому ZARINA. ERA BAND —  це сукупність проєктів, створених засновницею ZARINA Наталією Колодницькою (Нетовкіною), ідея створення яких зародилася ще у перші дні повномасштабного вторгнення, як особиста подяка загиблим батькам-воїнам та бажання допомогти українським підліткам пережити жахи війни. Місія ERA BAND —  допомога молоді, що постраждала від російської агресії та формування у них необхідних знань, лідерських якостей та патріотичних налаштувань, адже саме молодь будуватиме нове українське суспільство та його цінності. 

На сьогодні проєкт ERA BAND складається з двох напрямків: ERA BAND CAMP та ERA BAND HOME.

ERA BAND CAMP —  це реабілітаційно-освітній табір у Швейцарських Альпах для молоді, де досвідчена команда фахівців працює не лише над психоемоційним відновленням підопічних, а і над формуванням у них правильних життєвих цінностей та якостей, які допоможуть в майбутньому виростити покоління свідомих лідерів, готових відбудовувати сильну Україну. 

ERA BAND HOME —  це українська домівка у Швейцарії для підлітків, що постраждали від війни. Кожен мешканець ERA BAND HOME має можливість отримати дві освіти: онлайн в українській школі та офлайн у швейцарській. А по закінченню 12 класів, продовжити своє навчання у найкращих ВУЗах Європи. В самій домівці створено комфортні умови, а дозвілля мешканців насичене цікавими активностями та постійною активною роботою над собою та своїми навичками та знаннями.

Результати роботи ERA BAND за 2022 рік
Завдяки злагодженій роботі команди ERA BAND та очільниці проєкту, за 2022 рік у таборі ERA BAND CAMP побувало понад 122 підлітків.
Пансіонат ERA BAND HOME відчинив свої двері та прийняв перших жителів, які вже розпочали навчання у швейцарській школі. 

Плани на 2023 рік
Збільшення кількості та обсягу змін в ERA BAND CAMP, аби кількість дітей, що отримає допомогу у 2023 році склала 400 осіб. 

Розширення ERA BAND HOME до 20 мешканців водночас. 

ERA BAND —  це проєкт, створений з материнською любов’ю до дітей та підлітків. Половина молоді, що перебуває на реабілітації в таборі чи домівці — це діти наших українських героїв та героїнь, що боронять Україну від загарбника. Їхнє перебування в ERA BAND CAMP чи ERA BAND HOME частково сплачується особисто пані Наталією та Ювелірним Домом ZARINA, аби таким чином щиро подякувати кожному, хто ризикує життям заради нашої держави та майбутнього. 

Бцільше інформації та реєстрація на сторінці ERA BAND в Instagram — @era.band.camp

ERA BAND - вікно можливостей для українських підлітків від Ювелірного Дому ZARINA474
Предыдущий Следующая
Скидка 5% при оплате картой на сайте!

Оставьте номер телефона и наш менеджер с Вами свяжется

Войдите в личный кабинет, чтобы добавить товар в список пожеланий.