Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Ювелірний Дім ZARINA фінансово підтримав дитячий табір "Нескорені"

Літо 2022 – зовсім не таке, про яке мрієш у дитинстві. Тому надзвичайно важливо зараз, об’єднавшись, допомагати дітям відволікатися від жахів війни та реабілітуватися після жахів окупації. Соціальна відповідальність завжди була одним з пріоритетних видів діяльності Ювелірного Дому ZARINA. Ми не могли не долучитися та допомогли організувати відпочинок для дітей з територій, що постраждали від окупації, у серці Карпат, на туристичній базі "Лумшори". Ми взяли на себе фінансові витрати на забезпечення транспортних витрат учасників, завдяки чому, діти з Бучі та інших міст, змогли відпочити та оздоровитися.

Програма табору була насиченою: діткам пропонувалися активні фізичні та інтелектуальні ігри, перегляд фільмів на свіжому повітрі, заняття йогою, купання в чанах та піші прогулянки горами. Вся активність була побудована таким чином, аби якнайшвидше відновити не тільки фізичне, а й емоційне здоров’я дітей.

Ми вдячні організаторам табору та усім, хто долучився до створення цього проєкту. Кожне щасливе дитяче обличчя в ці важкі дні – найцінніше. І ми маємо докладати усіх зусиль задля того, аби дітлахи якісно та швидко відновлювалися після пережитого.

Віримо у ЗСУ, Україну та щасливе дитяче майбутнє.

Ювелірний Дім ZARINA фінансово підтримав дитячий табір "Нескорені" 543
Ювелірний Дім ZARINA фінансово підтримав дитячий табір Ювелірний Дім ZARINA фінансово підтримав дитячий табір Ювелірний Дім ZARINA фінансово підтримав дитячий табір Ювелірний Дім ZARINA фінансово підтримав дитячий табір Ювелірний Дім ZARINA фінансово підтримав дитячий табір Ювелірний Дім ZARINA фінансово підтримав дитячий табір Ювелірний Дім ZARINA фінансово підтримав дитячий табір Ювелірний Дім ZARINA фінансово підтримав дитячий табір Ювелірний Дім ZARINA фінансово підтримав дитячий табір
Предыдущий Следующая
Скидка 5% при оплате картой на сайте!

Оставьте номер телефона и наш менеджер с Вами свяжется

Войдите в личный кабинет, чтобы добавить товар в список пожеланий.