Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Нова колекція FORMA від ZARINA

З любові народжується ідеал. Колекція золотих прикрас FORMA від ZARINA — це ода любові до золота. Жодних зайвих деталей, лише довершені форми, об’єм та лінії, які надзвичайно природно поєднуються у кожному виробі. 

Створюючи колекцію FORMA, дизайнери Ювелірного Дому ZARINA надихалися геометрією та архітектурою. Спостерігаючи навколо, вони помітили, що справжня досконалість народжується з досить простих поєднань. Саме вони лягли в основу нової колекції.

До FORMA увійшли сережки, каблучки, кольє та підвіси. Всі вони виконані із золота. Це — моноколекція, де свідомо використовується лише золото, але переливи світла завдяки фактурам прикрас чарують. Чиста краса ідеального металу. Іноді тиша розкаже найбільше. FORMA — це про уміння насолодитися тишею. 

Запрошуємо вас надихнутися та приміряти FORMA у бутиках ZARINA та в інтернет-магазині zarina.ua

Нова колекція FORMA від ZARINA17
Нова колекція FORMA від ZARINA -  1 Нова колекція FORMA від ZARINA -  2 Нова колекція FORMA від ZARINA -  3 Нова колекція FORMA від ZARINA -  4 Нова колекція FORMA від ZARINA -  5 Нова колекція FORMA від ZARINA -  6 Нова колекція FORMA від ZARINA -  7
Предыдущий Следующая
Скидка 5% при оплате картой на сайте!

Оставьте номер телефона и наш менеджер с Вами свяжется

Войдите в личный кабинет, чтобы добавить товар в список пожеланий.