Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

У пошуках папороті. 5 образів, натхненних святом Купала

Свято Купала. Чарівне, містичне. Сповнене стародавніх легенд та символів. А ще, сповнене безмежних творчості та натхнення. Стилісти Ювелірного Дому ZARINA створили модні луки, натхненні образами русалок, мавок та лісних духів. Природна кольорова гамма та, звісно, ювелірні прикраси від українського ювелірного бренду. Рушайте у пошуках омріяної квітки папороті та нової романтичної пригоди разом з ZARINA

Легкі тканини, витончені силуети, загадкові посмішки й, звісно, виразні аксесуари. Доєднуйтесь до нашої стильної подорожі невідомими лісовими стежинами у пошуках таємничої квітки папороті. 

Look #1. Русалка

Українські русалки, за легендами — це прекрасні дівчата, що проживають на дні водойми. Вночі русалка виходить на берег та розчісує своє волосся. Русалки відомі своїм вмінням спокушати парубків та залоскочувати їх у водоймах.

Ми створили романтичний та трохи містичний образ русалки з комплекту з топу та спідниці від українського бренду muse garden. Русалки відомі своєю красою, тож для догляду за шкірою ми пропонуємо крем від українського б’юті-бренду sense education.

Ну а сяяти у променях, що відбиваються від поверхні води, будуть прикраси з білого золота: браслет з фіанітами та асиметричні сережки з діамантами та топазами

Браслет: https://zarina.ua/braslet-z-bilogo-zolota-2b914-0054

Сережки: https://zarina.ua/serezhki-z-diamantami-i-topazami-u-bilomu-zoloti-1s034dk-1700

Look #2. Сирена

Звабливі сирени, що своїми солодкими голосами зваблювали мореплавців, відомі у багатьох культурах та міфологіях. Наш образ прекрасної сирени ми створили, поєднавши топ та штани від українського бренду Bevza зі взуттям Valentino та сумкою Oil sander. Біле золото — чудове доповнення до розкішного та вишуканого образу у морській тематиці, тож наші стилісти вибрали до нього каблучку з фіанітом та сережки, що підкреслять кожен ваш рух.

Каблучка: https://zarina.ua/kabluchka-z-fianitom-v-bilomu-zoloti-2k914-0102
Сережки: https://zarina.ua/serezhki-z-bilogo-zolota-2s914-0071

Look #3. Магура

В українській міфології існувала справжня валькірія — її ім’я Магура. Донька бога грому та блискавки Перуна, ця войовнича діва підтримає хоробрих та самовідданих воїнів. Сучасна Магура, ми впевнені, для свого образу, сповненого золотавого сяйва, вибрала б сукню від українського бренду та зручні снікерси від Adidas. Завершальні акценти — сумка Jacquemus та прикраси від ZARINA у жовтому золоті: сережки-пусети з оригінальними вузликами та пара каблучок для комбінування. 

Каблучка 1: https://zarina.ua/kabluchka-u-zhvotomu-zoloti-2-244-751

Каблучка 2: https://zarina.ua/kabluchka-u-zhovtomu-zoloti-2-244-750

Сережки: https://zarina.ua/serezhki-z-zhovtogo-zolota-2s526-0499

Look #4. Нявка

Нявка, або Мавка — це прекрасна дівчина, що живе в лісах. Вона дуже схожа з Русалкою, теж зваблює та залоскочує молодих парубків, але заманюючи їх не у воду, а у дрімучі ліси. Мавка — особлива, відзначається невимовною красою. Яку, ми переконані, підкреслить легкий комплект у зеленому кольорі, взуття Diesel та сумка Balenziaga. Золото та насичений зелений колір просто неймовірно пасують один одному, тож доповнити образ ми радимо кольє та пусетами зі смарагдами та ніжною каблучкою з кульками у жовтому золоті. 

Каблучка: https://zarina.ua/kabluchka-u-zhovtomu-zoloti-2-244-746

Кольє: https://zarina.ua/kol-e-z-diamantami-ta-smaragdom-u-zhovtomu-zoloti-1l034dk-0175

Сережки: https://zarina.ua/serezhki-zi-smaragdami-u-zhovtomu-zoloti-1s034dk-1674

Look #5. Квітка

Її шукають всі, та не усім щастить зустріти її на своєму життєвому шляху. Квітка — яскрава, примхлива та надзвичайно рідкісна. Ми створили ніжний, але виразний образ Квітки й пропонуємо вам втілити його, поєднавши топ та спідницю від українського бренду sayya brand з сумкою від нього ж та взуттям Versace. Звісно, ідеально пасуватиме до такого мальовничого образу саме пристрасний рубін у елегантному білому золоті: пусети та каблучка від ZARINA неперевершено завершать образ.

 

Каблучка: https://zarina.ua/kabluchka-z-rubinom-u-bilomu-zoloti-1k034dk-1692

Сережки: https://zarina.ua/serezhki-z-rubinami-u-bilomu-zoloti-1s034dk-1391

У пошуках папороті. 5 образів, натхненних святом Купала691
Предыдущий Следующая
Скидка 5% при оплате картой на сайте!

Оставьте номер телефона и наш менеджер с Вами свяжется

Войдите в личный кабинет, чтобы добавить товар в список пожеланий.