Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness

29 та 30 квітня у Києві відбувся весняний Kyivness. Ювелірний Дім ZARINA взяв активну участь у заході, презентувавши нову колаборацію, а креативна директорка Заріна Нетовкіна провела лекцію, розповівши про діаманти та каблучки легендарних жінок. 

Kyivness - улюблена подія серед творчої молоді Києва. І ми раді були представити, саме на цьому заході, нову колаборацію між 1991 ethno studio та Ювелірним Домом ZARINA. В результаті колаборації народилася капсульна колекція з 20 унікальних блейзерів, укорочених піджаків та жилетів. Особливістю колекції стало використання традиційної української ручної вишивки та зображення зірки Алатир. Поціновувачі прикрас від ZARINA чудово знають цей символ, адже він виступає центральним елементом в прикрасах колекції ЗІРКА та логотипом Ювелірного Дому.

Тепер ця колекція вінтажного одягу має ідентичну місію з колекцією ЗІРКА від ZARINA: імплементувати українську культуру й ДНК в сучасний дизайн, щоб носити її й пишатися щодня. Колекцію можна придбати в нашому флагманському бутику в Києві за адресою бульвар Шевченка, 2.


На лекції від Заріни Нетовкіної гості дізналися цікаві факти про діаманти, їх обробку, форму, критерії вибору. На прикрасах від Ювелірного Дому ZARINA всі охочі змогли ознайомитись з особливостями діамантів та визначитися з власними фаворитами. Такий антистрес-практикум отримав найкращі відгуки від гостей, адже контакт з дорогоцінним камінням та прикрасами ніколи не залишає байдужими.

“Нарешті, я була спікеркою й змогла поширити серед гостей свої ювелірні знання. Обговорювали культові каблучки жінок-ікон сьогодення та минулого й, звісно, приміряли їх «прототипи», щоб візуалізувати свої бажання й поповнювати вішліст” - ділиться враженнями про Kyivness Заріна Нетовкіна.

Дізнатися цікаві факти про легендарні каблучки особливих жінок ви можете у матеріалі на нашому сайті: https://zarina.ua/news/kochaty-po-zirkovomu.-kabluchky-zinok-ikon-sohodennia-ta-mynuloho

Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness663
Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  1 Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  2 Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  3 Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  4 Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  5 Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  6 Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  7 Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  8 Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  9 Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  10 Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  11 Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  12 Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  13 Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  14 Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  15 Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  16 Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  17 Ювелірний Дім ZARINA на весняному Kyivness -  18
Попередня Наступна
Знижка 5% при оплаті картою на сайті!

Залиште Ваш номер телефону і наш менеджер з Вами зв'яжеться

Увійдіть в особистий кабінет, щоб додати товар до списку побажань.