Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Ювелірні тренди 2021 від амбасадорки бренда ZARINA Заріни Нетовкіної для JetSetter

 

Стильні ланцюжки

У тренді ланцюжки, бажано масивні та у великій кількості. Варто звернути увагу не лише на кольє, але й на сережки, браслети та каблучки із виразними комбінаціями ніжних і грубих ланцюгів. Цей тренд особливо яскраво освітлений у колекції Yak Yeah, саб-бренда ZARINA Creative.

Вінтажні нотки

Наразі у тренді свідоме споживання. Світ ювелірних прикрас також підтримує цей курс, адже вишуканий виріб може десятками років вірно служити його власниці та навіть передаватися з покоління в покоління. Також дівчата дедалі частіше звертають увагу на прикраси «під старину», з матовим покриттям, перлами та великими каменями —  ніби з вінтажного магазинчика у серці Парижа. Подібні моделі можна знайти в колекціях «Віддана» і Vintage, саб-бренда ZARINA Story.

Кафи всюди

Кафи всюди і вони не збираються відступати. Вони можуть бути як лаконічні, виключно з золота або срібла, так і яскраві з дорогоцінною інкрустацією. Кафи можна носити окремо, навіть якщо вушка не проколоті, а також поєднувати зі звичайними сережками. Окрім того, існують варіанти-трансформери, які можна носити як кільця. Ідея, що розкіш може бути мультифункціональною, дуже приваблює.

Продовження читайте на JetSetter.ua

 

Ювелірні тренди 2021 від амбасадорки бренда ZARINA Заріни Нетовкіної для JetSetter898
Ювелірні тренди 2021 від амбасадорки бренда ZARINA Заріни Нетовкіної для JetSetter -  1 Ювелірні тренди 2021 від амбасадорки бренда ZARINA Заріни Нетовкіної для JetSetter -  2
Попередня Наступна
Знижка 5% при оплаті картою на сайті!

Залиште Ваш номер телефону і наш менеджер з Вами зв'яжеться

Увійдіть в особистий кабінет, щоб додати товар до списку побажань.