Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Коштовна веселка в новій колекції ZARINA MULTICOLORS

There’s a rainbow after every storm… Зустрічайте сапфірову веселку від Ювелірного Дому ZARINA.  До свого 25 дня народження Ювелірний Дім ZARINA презентував поціновувачам ювелірного мистецтва свою нову колекцію - MULTICOLORS. До колекції увійшли прикраси, які привертають увагу різномаїттям відтінків коштовних сапфірів, поєднаних таким чином, аби створити найпрекраснішу коштовну веселку, яка зачарує красою та глибиною відтінку кожного каменя.

Флагманом колекції стала особлива каблучка — в ній нескінченна веселка з сапфірів з двох боків підкреслена рядочками діамантів. Але головний секрет каблучки полягає в тому, що рядочок сапфірів обертається навколо пальця. Це — найелегантніший у світі антистрес, навіть більше — справжня насолода. 

Прикраси виконано у білому та рожевому золоті. Ці різні за відтінками коштовні метали дозволили надати прикрасам абсолютно різного “настрою”. Елегантність білого золота підкреслює холодний блиск сапфірів та діамантів. Рожеве золото ж надає сапфірам теплих відтінків, притаманних літньому заходу сонця. 

Колекція MULTICOLORS вже представлена у бутиках ZARINA та в інтернет-магазині zarina.ua

Коштовна веселка в новій колекції ZARINA MULTICOLORS60
Попередня Наступна
Знижка 5% при оплаті картою на сайті!

Залиште Ваш номер телефону і наш менеджер з Вами зв'яжеться

Увійдіть в особистий кабінет, щоб додати товар до списку побажань.