Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

“Сила в твоїх руках” - новий спецпроєкт Ювелірного Дому ZARINA

Ніжні, люблячі, турботливі. Стомлені, натруджені, щирі. Сильні. Жіночі руки — особливі. Вони, правдивіше за будь-які слова, можуть розповісти історію своєї власниці. В них — віра та праця. Та безмежна сила, здатна змінити світ. В об’єктиві нового проєкту Ювелірного Дому ZARINA “Сила в твоїх руках” - руки українських жінок. Через них наші героїні розповіли свої історії. А ми ділимось ними з вами, аби вкотре нагадати про те, яка безмежна сила живе в кожній з нас. І на що здатні жіночі руки.

Зараз хочеться говорити про силу. Про рішучість. Та сміливість. Про риси, кожна з яких, до речі, не просто так має жіночий рід. Ми вирішили показати безмежну силу, що живе в кожній жінці через її руки та професію. Та розповісти вам сім історій про різних жінок з різними мріями та життєвими шляхами й невичерпною силою всередині. Про кожну з героїнь ми відзняли мініфільм, який можна переглянути на наших сторінках у соціальних мережах. Наші героїні різні, але в руках кожної з них живе можливість змінити світ на краще.

Зміни починаються з кожної з нас. Тому ми запитали наших героїнь, що вони хочуть сказати кожній українській жінці:


Олена Ворожбіт та Тетяна Земскова, дизайнерки:

“Що вона індивідуальна, стильна, елегантна. Будь собою, і все буде для тебе. Люби себе і всіх навколо”

Анастасія Степанова, шеф-кондитерка:
Щоб вона знала, що те, що вона робить — помічається, це цінно і воно цінується”.

 

Анна Погребняк, фешн-блогерка, інженерка-тестувальниця:

“Найважливіше нагадування собі, що ми — сильні, ми дійсно можемо все зробити. Ми живемо в прекрасний час і у нас є всі можливості для цього”.

Юлія Шум, Співзасновниця та тренерка спорт-хабів ЕБШ:

“Треба бути сміливими та не чекати на слушну хвилину”.

 

Дорогоцінним символом проєкту виступила флагманська колекція Ювелірного Дому ZARINA - ЗІРКА. В серці кожної прикраси колекції зображено сакральну українську зірку Алатир, потужний оберіг, шанований нашими предками. Вважається, що Алатир оберігає долі та веде до перемоги. Енергія та мудрість, що живуть у цьому символі, надихають та сповнюють силами долати будь-які перепони та йти до своєї мрії.

“Сила в твоїх руках” - новий спецпроєкт Ювелірного Дому ZARINA971
Попередня Наступна
Знижка 5% при оплаті картою на сайті!

Залиште Ваш номер телефону і наш менеджер з Вами зв'яжеться

Увійдіть в особистий кабінет, щоб додати товар до списку побажань.