Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Головний тренд літа: не відкладай життя на потім

Це гаряче літо, що прийшло після буремної весни, нагадує тобі: попри все, життя триває, і разом з ним — бажання відчувати себе особливою, гарною, щасливою щодня. Ми вчимося цінувати кожен день, не відкладати найкращі речі «на потім». Вчимося піднімати собі настрій приємними дрібницями, що допомагають нам тримати баланс. Стилісти Ювелірного Дому ZARINA створили для тебе кілька луків, що підкреслюють головний тренд цього літа: не відкладати життя “на потім”, жити тут і зараз.

Look #1: Easy Sunday

Look #1: Easy Sunday

Хто сказав, що тиждень має починатись у понеділок? Якщо не любиш понеділки — святкуй початок свого тижня у неділю. Врешті решт, твоє життя — твої правила! З цієї нагоди чому б не вдягнути легкі стильні Levi’s класичного фасону (так, він знову в моді!), стильну білу майку (це також класика) та взути невагомі молочно-білі кросівки. Прикраси — вишукані й дещо грайливі: золоте кольє з колекції LOVE & JOY by ZARINA Story та каблучка з діамантовими вставками, все в білому золоті. Додай свіжий парфум з альдегідними нотами — легкий недільний casual готовий!

https://zarina.ua/kol-co-iz-zheltogo-zolota-s-brilliantami-zarina-41184 

 

https://zarina.ua/kol-e-iz-zheltogo-zolota-zarina 

Look #2: Office Shick

Look #2: Office Shick

Прохолодний офіс диктує свій особливий дресс-код, і він не має бути нудним. Штани з високою посадкою та укорочений топ — сексуальний, але стриманий комплект, котрий доповнюють елегантні чорно-білі мюлі і сумочка блакитно-сталевого відтінку. Прикраси — браслет з діамантами, агатами та бірюзою, каблучка з перлиною, лазурітом та діамантом і сережки “Фанія” з діамантами, всі вироби  —  з колекції LOVE & JOY by ZARINA Story в білому золоті.

https://zarina.ua/braslet-z-diamantami-agatami-ta-birjuzoju

https://zarina.ua/kabluchka-z-bilogo-zolota-z-perlinoju-lazuritom-ta-diamantami

https://zarina.ua/serezhki-fanija-z-diamantami-v-diamantami-v-zhovtomu-zoloti

Look #3: Indigo Dreams

Look #3: Indigo Dreams

Глибокий, темний синій створює відчуття прохолоди навіть найспекотнішого дня. Сукня у “морському” стилі, вишукані сандалії, та навіть лак для нігтів кольору індиго — чому б і ні? Додайте легку плетену сумку-шоппер та поєднайте цей комплект з ювелірними прикрасами: каблучкою-трансформером “Августина” з лазуритом та сережками з малахітом і лазуритом з колекції LOVE & JOY by ZARINA Story в білому золота.

https://zarina.ua/serezhki-z-diamantami-malahitami-ta-lazuritami-u-bilomu-zoloti

https://zarina.ua/kabluchka-avgustina-z-lazuritom-v-bilomu-zoloti

Look #4: Sweet Cherry 

Look #4: Sweet Cherry

Одна з найприємніших речей влітку — стигла черешня. Так, від неї просто неможливо відірватись. То й не треба! Твій чорно-білий сет варто доповнити аксесуарами кольору темної черешні, результат просто неймовірний! До речі, цей колір також може бути присутнім у твоїх прикрасах. Радимо тонкий браслет та делікатні довгі сережки з діамантами, рубінами та оніксом, з колекції LOVE & JOY by ZARINA Story в золоті. Фінальний акорд — лак для нігтів того самого рубінового відтінку. 

https://zarina.ua/braslet-z-diamantami-oniksom-ta-rubinami-u-rozhevomu-zoloti

https://zarina.ua/serezhki-z-diamantami-rubinami-ta-oniksah

Look #5: Carmen

Look #5 Carmen

Бути собою — не привілей, а базова потреба! Тому, якщо ти — яскрава й пристрасна натура, не варто це приховувати, так само, як не приховувала своєї натури неймовірна Кармен. До речі, вона, кажуть, любила носити червоне з чорним, впевнені, що це ефектне поєдання й тобі стане до вподоби. Отже, яскраво-червоний відкритий топ та вузька чорна спідниця, до них — маленька сумка й відкриті босоніжки на низькому підборі та темні окуляри, і, звісно ж, виразні ювелірні прикраси. Радимо каблучку з діамантами з колекції SPARKLING EYES by ZARINA Story, діамантовий браслет-трансформер “Лія” та сережки з діамантами “Фанія” з колекції LOVE & JOY by ZARINA Story. Матеріал виробів — золото.

https://zarina.ua/2k914-0062

https://zarina.ua/serezhki-fanija-z-diamantami-v-diamantami-v-zhovtomu-zoloti

https://zarina.ua/braslet-z-diamantami-u-zhovtomu-zoloti-lija

Головний тренд літа: не відкладай життя на потім309
Previous Next
5% discount when paying by card on the site!

Leave your phone number and our manager will contact you

Log in to your personal account, to add the item to the wish list.