Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Ювелірний Дім ZARINA - офіційний партнер SHOW JUMPING EQUIDES CUP

Захоплення кіньми та кінним спортом завжди вважалося ознакою гарного смаку. Як і любов до витончених прикрас. Тому, Ювелірний Дім ZARINA з задоволенням долучився до партнерства цьогорічних змагань з подолання перешкод "SHOW JUMPING EQUIDES CUP".

В травні змагання відвідала Заріна Нетовкіна, креативна директорка ZARINA. Вона висловила свою підтримку учасникам та вручила подарунки від бренду. Заріна відмітила високий рівень майстерності учасників та зазначила цінність партнерства ZARINA та академії кінного спорту “EQUIDES CLUB”.

Конкурс вимагає високої майстерності верхової їзди. Він поєднує у собі граційність та силу. Це — справжня насолода для поціновувачів кінного спорту, яка вимагає багаторічних тренувань. Кінний спорт здавна вважається королівським та дуже елегантним заняттям і ми з задоволенням підтримуємо цю красиву активність в Україні.

Ювелірний Дім ZARINA - офіційний партнер SHOW JUMPING EQUIDES CUP84
Ювелірний Дім ZARINA - офіційний партнер SHOW JUMPING EQUIDES CUP -  1 Ювелірний Дім ZARINA - офіційний партнер SHOW JUMPING EQUIDES CUP -  2 Ювелірний Дім ZARINA - офіційний партнер SHOW JUMPING EQUIDES CUP -  3 Ювелірний Дім ZARINA - офіційний партнер SHOW JUMPING EQUIDES CUP -  4 Ювелірний Дім ZARINA - офіційний партнер SHOW JUMPING EQUIDES CUP -  5 Ювелірний Дім ZARINA - офіційний партнер SHOW JUMPING EQUIDES CUP -  6 Ювелірний Дім ZARINA - офіційний партнер SHOW JUMPING EQUIDES CUP -  7 Ювелірний Дім ZARINA - офіційний партнер SHOW JUMPING EQUIDES CUP -  8
Previous Next
5% discount when paying by card on the site!

Leave your phone number and our manager will contact you

Log in to your personal account, to add the item to the wish list.