Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Нова колекція ексклюзивних прикрас HLIB & MED

Ювелірний Дім ZARINA презентує нову колекцію ексклюзивних прикрас — HLIB & MED. Прикраси колекції представлені в обмеженій кількості лише у флагманських бутиках та в інтернет-магазині zarina.ua. HLIB & MED — колекція особливих прикрас, в яких втілено мудрість та цінності, які наші предки вкладали у навколишній світ. 

Український мальовничий ранок. Запашний хліб, вмочений у цілющий мед. Обійми коханої людини. Затишок. Життя. Любов. Прикраси зі святкової колекції втілюють у собі саме ці почуття, знайомі кожному, та при цьому такі рідкісні й бажані. Центральні елементи прикрас — це бджоли та мед. Символи чистоти душі та працьовитості. Бджолині стільники — це унікальна природна форма, яка виступає основою будови Всесвіту. Вони зустрічаються як у людському тілі, так і у космосі, поєднуючи їх у єдине. 

Чорні та коньячні діаманти у прикрасах символізують український хліб. Запашний та рідний, він символізує саме життя. Не дарма він згадується навіть у молитвах. З хлібом зустрічали бажаних гостей та благословляли молодят на щасливе життя. 

У прикрасах HLIB & MED ми поєднали два дуже важливі для українців символи. Ми віримо, що ця колекція стане родинним оберегом. Адже прикраси HLIB & MED варті того, аби стати реліквіями та передаватися крізь покоління як нагадування про те, що справді важливе. 

Запрошуємо вас ознайомитися та приміряти нову колекцію у бутиках ZARINA (м.Київ, бульвар Шевченка 2; м. Дніпро, пр-т Яворницького, 54; м. Одеса вул. Рішельєвська, 23а; м. Львів, пл. Міцкевича, 1) та в інтернет-магазині zarina.ua

Нова колекція ексклюзивних прикрас HLIB & MED280
Нова колекція ексклюзивних прикрас HLIB & MED -  1 Нова колекція ексклюзивних прикрас HLIB & MED -  2 Нова колекція ексклюзивних прикрас HLIB & MED -  3 Нова колекція ексклюзивних прикрас HLIB & MED -  4 Нова колекція ексклюзивних прикрас HLIB & MED -  5 Нова колекція ексклюзивних прикрас HLIB & MED -  6 Нова колекція ексклюзивних прикрас HLIB & MED -  7
Previous Next
5% discount when paying by card on the site!

Leave your phone number and our manager will contact you

Log in to your personal account, to add the item to the wish list.