Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Кольори нашого серця. Нова колекція UA Flag

Зустрічайте нову колекцію прикрас від Ювелірного Дому ZARINA - UA Flag. Створена у колаборації з проєктом I SEE UA FLAG, кожен виріб з колекції прикрашено маленьким ювелірним зображенням прапора України.

Як народилася колекція

Коли ми вперше побачили світлини проєкту I SEE UA FLAG, вони зачепили нас до самого серця. На них впізнається прапор України, який можна побачити повсюди, варто лише придивитися уважніше: в одязі, вивісках, аксесуарах, автомобілях. Світ сповнений поєднанням жовтого та блакитного і це поєднання абсолютно гармонійне і невіддільне. Емоційність та вагомість проєкту захопила та надихнула нас на ідею створення маленького персонального прапора України. Прикраси, що поєднуватимуться у ваші власні жовто-блакитні комбінації. Так з’явилася колекція UA Flag.

В колекції UA Flag живе любов до України, до національних кольорів та культури. Кожну прикрасу виконано у відтінках жовтого чи блакитного, або їх комбінації. Щоб ви могли створити свій власний прапор. Крихітна деталь, така дорога серцю кожного українця, робить колекцію зворушливою та цінною. До UA Flag входять срібні прикраси з фіанітами та ювелірною емаллю. З асортименту представлені кольє, браслети, кафи та каблучки.

Бути українцями — це об’єднуватись задля важливої мети

Колекція UA Flag створена з безмежною любов’ю до України. І ми пропонуємо вам долучитися до підтримки жінок, що зараз служать у лавах ЗСУ: 10% від продажів прикрас з колекції UA Flag ми перерахуємо до фонду "Землячки", який займається забезпеченням потреб жінок на фронті. Зараз фонд у процесі пошиття зимової форми для жінок у лавах ЗСУ, для чого потребує понад $1.000.000.

Підтримати фонд можна за реквізитами:

Долучитися до допомоги фонду "Землячки" ви можете за реквізитами:

5457082222685591 (Драганюк К.)

PayPal: zemlyachky@gmail.com

Кольори нашого серця. Нова колекція UA Flag741
Кольори нашого серця. Нова колекція UA Flag -  1 Кольори нашого серця. Нова колекція UA Flag -  2 Кольори нашого серця. Нова колекція UA Flag -  3 Кольори нашого серця. Нова колекція UA Flag -  4
Previous Next
5% discount when paying by card on the site!

Leave your phone number and our manager will contact you

Log in to your personal account, to add the item to the wish list.