Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Симфонія свободи та краси

20 серпня у Відні відбувся урочистий захід "Симфонія свободи", присвячений Дню Незалежності України. Ювелірний Дім ZARINA долучився до заходу в якості ювелірного партнера. Організатором виступило громадське об’єднання  MRIJA -  übersetzend aus Ukrainisch: Traum за підтримки Посольства України в Республіці Австрія. В рамках заходу організаторами було проведено збір коштів на гуманітарну допомогу матерям та дітям, постраждалим від війни. 

До програми "Симфонії свободи" увійшли виступи виконавців сучасних та народних українських пісень, танцювальних колективів, у тому числі флешмоб від хореографа Олени Шоптенко. Гості познайомилися зі стародавнім українським оберегом – лялькою-мотанкою, яка була встановлена на центральній площі Відня.

Сучасні українські дизайнери представили глядачам свої колекції, а Ювелірний Дім ZARINA надав прикраси для модного показу. Бренд Le.Ko представив лімітовану колекцію "Відродження". Для дизайнерки бренду Лєни Костюкової це не просто колекція, це артвироби із непохитною вірою у перемогу України, у її відновлення.
Український фешн-бренд Limarenko представив колекцію унікального декорованого та видозміненого одягу, доступного у єдиному екземплярі. Кастомізовані вінтажні речі та матеріали отримали "друге життя" шляхом перешиву та декорування.
Третім на показі став бренд Kafizova, який захопив глядачів колекцією, що була створена перед початком війни. Вона має назву "It’s high time" і розкриває в собі жіночність через строгі лінії та силуети. Показ символічно закінчили білою сукнею, як символ нової історії та продовження життя. До кожної колекції стилісти Ювелірний Дім ZARINA підібрали прикраси, які робили образи завершеними та підкреслювали глибину ідей авторів.

Соціальні проєкти завжди грали важливу роль у діяльності Ювелірного Дому ZARINA. Ми з задоволенням долучаємося до благодійних фестивалів та заходів. Переконані, що кожен крок наближає нашу країну до перемоги та закликаємо усіх продовжувати боротьбу там, де це можливо. Адже перемогти легше об’єднавши зусилля!

Симфонія свободи та краси856
Previous Next
5% discount when paying by card on the site!

Leave your phone number and our manager will contact you

Log in to your personal account, to add the item to the wish list.