Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

Спецпроєкт Ювелірного Дому ZARINA Доля — оберігати. Жінки в ЗСУ

Вони оберігають нас, наші життя та долі. Вони оберігають країну та її незалежність. Українські жінки, що служать у лавах ЗСУ, готові віддати найцінніше за те, аби уберегти Україну, вони не бояться жодного ворога, прекрасні та незламні. Ювелірний Дім ZARINA представляє спецпроєкт "Доля  — оберігати. Жінки в ЗСУ", в кадрі якого історії трьох жінок, які борються сьогодні за Україну, та тисячі схожих історій, що лишилися поза кадром. Лютий-2022 змінив їхні долі назавжди, але не зламав їхню волю та лише розпалив вічний вогонь боротьби. Аби підтримати жінок-військових, Ювелірний Дім ZARINA перераховуватиме 24% від продажів колекції прикрас ЗІРКА до фонду "Землячки", який працює над забезпеченням потреб жінок у лавах ЗСУ.

Знайомтеся: колишня художниця по костюмах, нині – рядова стрілецької роти Шура; снайперка Євгенія, яка раніше займалася ювелірним бізнесом та Ксенія, яка змінила професію телеведучої на волонтерську діяльність.

Кожна з наших трьох героїнь, до 24 лютого, жила звичним життям: родина, друзі, робота та хобі. Життя без війни здається іноді якоюсь іншою далекою реальністю, яку з воєнною буденністю поєднують тисячі українських доль.

Євгенія
Бізнесвумен, що взяла до рук снайперську гвинтівку – чи не сюжет до Голлівудського блокбастера? "Коли почалося повномасштабне вторгнення, я зрозуміла — найкраще що я можу зробити для країни — захищати її зі зброєю" – згадує Євгенія. Вона зізнається, що понад усе зараз сумує за чоловіком, що теж служить у лавах ЗСУ та за донечкою, яка дуже чекає на повернення мами з перемогою.
До повномасштабного вторгнення Євгенія займалася ювелірним бізнесом, розвивала бізнес-спільноти. Зараз вона служить у полку "САФАРІ" та мріє, як відсвяткує перемогу над ворогом, зібравши всю родину за великим святковим столом. 

Євгенія зізнається, що жінки в армії стикаються з великою кількістю складнощів: "Багатьом було не звично, що на фронті є жінки, які оберігають Україну. Через це, з перших днів були труднощі із формою малих розмірів". Завдяки допомозі фонду "Землячки" багато таких потреб наших захисниць вдається задовольняти досить швидко. 

 

Шура
Позивний "Ялта", захищає Україну в рядах стрілецької роти. До початку повномасштабного вторгнення Шура працювала дизайнеркою костюмів. Вона розповідає, що дуже любила свою роботу  і сумує за нею.
"Я дуже люблю свою Україну і не дам в образу мирний народ, дітей, жінок та чоловіків, які залишились зі своїми родинами. Я дуже сумую за своїми батьками та за кримським морем, і я зроблю все, щоб ми знову його побачили, наше море".

Шура ділиться складнощами, з якими зустрічається чи не кожна жінка в армії: "Ми, дівчата на фронті, справді потребуємо вашої підтримки, любові, поваги. Також, ми потребуємо жіночої форми та амуніції, яка допомагатиме нам оберігати Україну. Дякувати фонду "Землячки", що лише 4 місяці я воювала у чоловічих штанах 48 розміру".

 

Ксенія

Засновниця фонду "Землячки", Ксенія, ще недавно працювала телеведучою і разом з командою знімала сюжети про неординарні жіночі професії, такі як, пілотеса, ковальчиня чи футболістка. Ксенія зізнається, що до 24 лютого вона ніколи не задумувалася про волонтерську діяльність. 

Сьогодні фонд "Землячки" активно працює над забезпеченням потреб жінок у ЗСУ: "Ми розповідаємо про жінок на фронті та допомагаємо жінкам-військовим із жіночою гуманітаркою: засобами гігієни, зручною білизною, амуніцією, жіночою формою та взуттям". Ксенія підкреслює, що форма —  це одна з найпоширеніших проблем: "Наше суспільство звикло до стереотипу суто чоловічої армії, тому дівчата, що нас оберігають, мають підшивати форму, підпоясувати ремінцями, стрічками або тим, що є під рукою.".

Ксенія мріє про день, коли Україна переможе та відзначає надважливий вклад кожної у нашу спільну перемогу: "Бути берегинею — для жінки це природно, і те, що ми робимо в тилу або на фронті — ми дбаємо про наш дім, оберігаємо нашу Україну. Кожна робить це у свою силу, я оберігаю, дбаючи про наших землячок, які нас захищають". 

 

Ювелірний Дім ZARINA щиро дякує нашим героїням та усім захисницям за їхні сміливість, незламність та відданість. Ви – цінність усієї України!

Долучитися до допомоги фонду "Землячки" ви можете за реквізитами:
5457082222685591 (Драганюк К.)

PayPal: zemlyachky@gmail.com

 

Спецпроєкт Ювелірного Дому ZARINA Доля  — оберігати. Жінки в ЗСУ691
Previous Next
5% discount when paying by card on the site!

Leave your phone number and our manager will contact you

Log in to your personal account, to add the item to the wish list.